Вести

Састанак са делом месног одбора Доброљупци

Одржали смо састанак са делом месног одбора Доброљупци где смо анализирали тренутну ситуацију и потребе, а договорили даље активности у наредном периоду. Састанком је председавао Славољуб Миљковић, повереник ОО.

Штанд, разговор са грађанима и промоција имунизације

Активисти Општинског одбора Српске напредне странке, у разговору са грађанима, делили су материјал у коме су као и претходног пута скренули пажњу на значај и потребу имунизације свих чланова друштва, како бисмо што пре пребродили недаће изазване Корона вирусом и вратили се редовним активностима.

Разговори са грађанима

Повереник Општинског одбора и председник Скупштине општине Александровац Славољуб Миљковић као и председник општине Александровац др Мирко Михајловић, у разговору са мештанима Трнаваца и Горње Велике Врбнице сагледали су њихове тренутне проблеме и разговарали о начинима решавања у наредном периоду.

Радови у Горњем Злегињу

У току су радови на атарским путевима у Месној заједници Горње Злегиње што ће умногоме олакшати рад пољопривредним произвођачима из овог краја. Радове је обишао помоћник председника општине за месне заједнице Бојан Ковачевић.

Радни састанак

Одржан је састанак где су представљене активности које нас очекују у наредном периоду око организације и спровођења избора за Савете месних заједница, који се одржавају у јулу месецу у Александровцу.

састанак са мештанима МЗ Лесеновци

Одржан је састанак са мештанима Месне заједнице Лесеновци. Разговарано је о текућим проблемима, плановима и начинима за унапређење живота и рада људи. Састанку је присуствовао повереник ОО, Славољуб Миљковић и председник општине Александровац, др Мирко Михајловић са сарадницима.

Радни састанак

Радни састанак повереништва Општинског одбора са чланом Извршног одбора Ненадом Дејановићем и председником општине Мирком Михајловићем. Договори око даљих активности. Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa

Радови у Жупи

У току су радови у месним заједницама Жупе. Данас су екипе радиле на санацији ударних рупа у селу Суботица, а радило се и на замени прегорелих сијалица уличне расвете у селу Дашница. Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa

Pages