Вести

Са мештанима села Братићи

Посетили смо месну заједницу Братићи где смо пријатељски дочекани од великог броја мештана. Разговарали смо о њиховим тренутним проблемима и плановима за унапређење живота. Састанку су присуствовали повереници ОО СНС, председник општине и сарадници.

Доњи Ступањ, отварање деонице пута

Данас је у Доњем Ступњу свечано отворена деоница новог асфалтираног пута који ће у многоме олакшати зивот и рад мештана овог села. Свечаном отварању је поред повереништва ОО СНС Александровац присуствовао и председник општине као и функционери Српске напредне странке из округа.

Штанд СНС-а 01.04.2016.

Искористили смо лепо време и у разговору са грађанима уз кафу и едукативни флајер о пољопривреди разговарали о проблемима који их муче. Поред више активиста и председника Савета, штанду је присуствовао и председник ОО и носилац листе за локалне изборе, Драган Благојевић Гаја.

Трибина у Тулешу 30.03.2016.

У оквиру својих активности за предстојеће парламентарне и локалне изборе, Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима промовише свој програм и листу Александар Вучић-Србија побеђује. Одржали смо трибину у селу Тулеш где смо промовисали свој програм и разговарали са мештанима о њиховим проблемима.

Pages