САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС АЛЕКСАНДРОВАЦ!

Општински одбор Српске напредне странке Александровац изражава забринутост и позива тужилаштво да реагује поводом претњи смрћу упућених председнику Александру Вучићу. Такође, оштро осуђује вандализам који се десио на скупу испред Председништва када су лажне патриоте и представници бившег режима правили инциденте и газили заставу Србије.
Претње убиством председнику Србије на Сретење, на Дан државности Србије, најбоље говори да лажне патриоте које руку под руку са представницима бившег режима брукају нашу државу баш брига и за Србију и српски народ. Показали су да је њихова једина мета Александар Вучић, који се сваки дан бори за јаку и независну Србију и јединство нашег народа а посебно то чини у тренуцима највећих притисака по нашу земљу.
Грађани Србије су се још једном уверили коме је стало до наше земље и нашег народа и зато ОО СНС Александровац пружа пуну подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу који се бори да заштити мир и стабилност наше земље, а од надлежних органа тражи да се процесуирају одговорни за претње председнику Републике Србије.
Не постоји лепши и важнији задатак и циљ, од тога да волите и чувате своју државу.
Предаја није опција.
Живела Србија!

Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa