Закључак са састанка ОО СНС Александровац

Датум: 10.12.2013.год.
     Александровац

САОПШТЕЊЕ

ОО СНС Александровац, на састанку, одржаном 10.12.2013. год., у 20 00 часова, донео је следеће закључке:
1)    Поводом одлуке Председништва СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ, да се 25.01.2014. год. одржи ванредна изборна скупштина, са основном идејом да се провери легитимитет свих чланова председништва, па и Председника СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ  г-дина Александра Вучића, ОО СНС Александровац даје пуну подршку Председнику наше странке Александру Вучићу у безкомпромисној, беспоштедној и истрајној борби против организованог криминала и корупције, ради стварања праведнијег друштва и перспективе за будуће генерације.

Наша странка се од свог оснивања залагала за бољу и праведнију Србију, Србију у којој се живи боље и у којој младе генерације имају шансе да својим радом и залагањем остваре бољи живот. Сада, када смо на путу да направимо крупан заокрет и отклон од једне, корупцијом и криминалом уништене и сломљене економије и кренемо путем опоравка, не смемо дозволити да се опет повампире владари из сенке и зарад личне користи нашу Србију воде путем сиромаштва и безперспективности.

Сматрамо да је остварење ових циљева за које се бори Председник Александар Вучић, задатак и обавеза сваког члана СНС-е, без обзира на ком месту и позицији се налази.
2)    ОО СНС Александровац, најоштрије осуђује против-статутарно деловање г-дина Владимира Цвијана и сматра да је својим деловањем нанео штету угледу који је СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА, својим деловањем, а пре свега деловањем свог Председника, стекла у нашем народу и држави.
Сматрамо да је ради заштите угледа наше странке, потребно санкционисати овакво деловање и предлажемо да се г-дин Владимир Цвијан искључи из СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ.
Горе наведене закључке ОО СНС Александровац је донео једногласно, а састанку је од 37 чланова присуствовало 32 члана.

ВД Председник ОО СНС Александровац
                                                                                                                                                                                                                    Драган Благојевић