Вести

АСФАЛТ СТИГАО У ПРВОМАЈСКУ УЛИЦУ

Људство и техника путарског предузећа „Металпласт“ из Блаца данас су ангажовани у Александровцу, на асфалтирању Првомајске улице.
Полагању асфалтне масе присуствовао је председник општине др Мирко Михајловић, који је у изјави за медије истакао, да се реализује све оно што је руководство општине обећало грађанима.
„Након завршетка радова у овој улици, за који дан крећемо са реализацијом асфалтирања путева у 53 месне заједнице Жупе, које су предвиђене планом буџета за ову годину. Важно је напоменути да ускоро крећемо и са изградњом Ватрогасног дома, на локацији код АМСС, као и изградњом Вртића у дворишту ОШ „Иво Лола Рибар“. Ове пројекте, заједно са општином, финансира и Влада Србије. Једном речју, полако али сигурно, остварује се све оно што смо обећали нашим грађанима“, каже председник Михајловић.
Михајловић је изразио уверење, да ће ова година бити једна од најуспешнијих, када су инвестициона улагања општине Александровац у питању, а што ће створити услове за бољи живот свих грађана Жупе.
Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa