Вести

АСФАЛТИРАНА ДЕОНИЦА ПУТА ПРЕМА ЦРКВИ У КОЖЕТИНУ

У општини Александровац настављају се радови на асфалтирању путева, како у сеоским срединама, тако и у градском подручју. У току су радови на постављању асфалта у улици Милована Глишића, у дужини од 230 метара, ширине 4,5 метара.

Ово је улица која води према кожетинској цркви, градском гробљу и Латковцу. Радове су обишли чланови Привременег органа општине Александровац, др Мирко Михајловић и Славољуб Миљковић.

-У целој општини Александровац су радови на инфраструктури интензивни. Ових дана очекујемо асфалтирање неколико деоница у доњој Жупи, а такође и у граду треба да се асфалтира 4 путна праваца. Уговори су потписани за још три групе путава и надамо се време да нас послужи и да ћемо успети велики део тих послова да приведемо крају. Новчана средства су обезбеђена, тако да ћемо се договорити са извођачем да више екипа буде на терену како бисмо што више урадили за ову календарску годину. Надам се да ће се тако наставити и у будућем периоду и да ће сви грађани Жупе на неки начин осетити бољитак. Свакако, све што се уради је добро, рекао је овом приликом Михајловић.

У наредном периоду наставиће се са асфалтирањем путева и улица, све док то временске прилике дозвољавају.

Извор: Информативна Служба Дом Културе Александровац