Вести

АСФАЛТИРАНА КОЛАШИНСКА УЛИЦА

Житељи Колашинске улице у Александровцу данас су добили асфалт. Постављању асфалтне масе присуствовали су председник општине Александровац др Мирко Михајловић и председник Скупштине Славољуб Миљковић.
Говорећи о тренутним радовима на модернизацији Жупе, Михајловић је истакао да ће након Колашинске улице асфалт стићи и у Копаоничку и Карађорђеву улицу у насељу Јарушка Пољана. Затим ће уследити реконструкција улице Солунских ратника, а потом ће у неколико већих сеоских месних заједница кренути асфалтирање путева у дужини од 2,5 километара.
Председник Михајловић је истакао, да је ових дана Министарство привреде потписало уговор са извођачима радова на изградњи водовода на брду Ћава у МЗ Доброљупци. Са тог водовода ће се, за три до четири месеца, здравом пијаћом водом снабдевати мештани Доброљубаца, Пањевца, Љубинаца, Парчина као и житељи једног дела Трнаваца.
Михајловић је поменуо и капиталне радове на изградњи Фабрике за пречишћавање отпадних вода у Новацима. С тим у вези, рекао је да ће се уместо 36 градити 46 километара канализационе мреже, која ће повезивати многа села средишње Жупе са Фабриком.
Михајловић је нагласио да су за велика улагања државе Србије у општину Александровац најзаслужнији, председник Александар Вучић и директор БИА Братислав Гашић.
Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa