Вести

АСФАЛТИРАЊЕ ЛОКАЛНИХ ПУТЕВА

У пуном јеку су радови на асфалтирању некатегорисаних путева у општини Александровац. Многе месне заједнице асфалт су добиле први пут у својој историји.
Између осталих путева, данас је асфалтиран и локални путни правац на деоници Пуховац - Лесковица, у дужини од 670 метара. Радови се финансирају из општинског буџета, а асфалтирање је извело александровачко путарско предузеће “Бетон Стил Раца”.
Обилазећи радове председник општине Александровац др Мирко Михајловић, у пратњи његовог заменика Ненада Марковића, председника Скупштине општине Славољуба Миљковића, помоћника председника општине за рад са месним заједницама Бојана Ковачевића, као и генералног директора “Вино Жупе” Радета Јевтовића, истиче да сваки метар асфалта представља улагање у бољу жупску будућност.
-Нема бољег живота без доброг пута. Захваљујући доброј сарадњи са Владом Србије која је финансирала бројне пројекате у нашој општини, ми смо добили простор да из свог буџета финансирамо изградњу путне инфраструктуре. Поносан сам што наше месне заједнице постају путно и комунално уређеније, што нам је био и циљ зарад подизања квалитета живота наших суграђана у сеоским срединама. Подржавамо наше вредне мештане на селу и помажемо младим људима који су ту решили да остану да живе, каже председник Михајловић.
Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa