Вести

ОПШТИНА ГРАДИ МОСТ У ЛАТКОВЦУ

Радници грађевинске фирме „Грађинг“ данас су почели радове на изградњи новог моста у Месној заједници Латковац. Градитеље су обишли председник општине др Мирко Михајловић, председник Скупштине Славољуб Миљковић и члан општинског Већа Марија Милановић.
Говорећи о улагањима у комуналну и путну инфраструктуру, председник Михајловић је рекао да се од почетка грађевинске сезоне ради пуном паром.
„Ових дана завршили смо изградњу три моста. Два у Лесеновцима и један у засеоку Пакленик, МЗ Рогавчина. Такође смо завршили потребне припреме за постављање асфалтне масе у МЗ Тржац, Братићи, као и у улици 8.марта у Кожетину. У Латковцу ћемо ускоро асфалтирати деоницу пута од око 400 метара према Кнежевићима и Пајићима. У наредном периоду почећемо изградњу резервоара за воду у селима Гаревина, Злегиње, Трнавци и Лесеновци. Једном речју, трудимо се да завршимо све оно што смо у овој години планирали, те да живот грађана учинимо лепшим и квалитетнијим“, истиче први човек Општине.
Михајловић је изразио очекивања, да ће уз помоћ Владе Србије ове године кренути радови на изградњи Фабрике за пречишћавање отпадних вода у Новацима, а почетком наредне године и реконструкција Фабрике воде у Митровом Пољу.