Вести

ПРОМОВИСАНА КЊИГА МИЛАНА СТЕВАНОВИЋА

У Александровачком Музеју винарства и виноградарства, данас је промовисана књига познатог београдског писца и теоретичара Милана Д.Стевановића, „Политика из оштрог угла“, која на својствен начин говори о односу појединца и политике.
Према речима аутора, политика је била и остала вештина могућег, а успешност у овом послу се мери, како је нагласио, количином уложеног рада.
Стевановић је рекао да политичар обавезно треба да се припрема за своје јавне наступе, те да се руководи оном народном мудрошћу - Победа воли припреме!
Милан Д. Стевановић иза себе има осам политичких кампања, које је организовао и водио, а како сам признаје, најдража му је она где је Српска Напредна Станка однела убедљиву изборну победу.
У презентацији књиге, учествовао је и жупски новинар, Бобан Прибановић, крушевачки афористичар Драган Матејић, као и Ненад Дејановић Пижа члан врха СНС.
Иначе, промоцију су увеличали и челници александровачке општине, председник др Мирко Михајловић, Славољуб Миљковић, председник СО, Ненад Марковић, заменик председника, Милан Минић, начелник ОУ, као и директори јавних установа и предузећа.
Више о овоме на нашој фејсбук страници www.facebook.com/snszupa